Uke 39

Da er det klart for siste seriekamp for sesongen 2019. Vi møter Begby IL. Merk at kampen spilles på Merkur KG.

Uke 39

Mandag: 17.00- 18.30 trening på Merkur

Tirsdag: Kamp på Merkur 2 KG (A2) mot Begby IL. Oppmøte 1810 på Merkur. Gruppe Rød og Hvit møter til kamp.

Torsdag: 17.00- 18.30 NB! Hvis og når denne treningen blir avholdt kommer det beskjed om på facebook. Avhenger av trenere.

Rullering til seriekampene:

Vi deler opp jentene i tre grupper; HVIT, BLÅ og RØD. to grupper spiller kamp mens en gruppe står over. Det vil si; i første seriekamp spiller gruppe HVIT og BLÅ, mens RØD står over. I andre seriekamp spiller gruppe HVIT og RØD, mens BLÅ står over. I tredje seriekamp spiller gruppe RØD og BLÅ mens HVIT står over. Slik fortsetter rulleringen. Alle får spille sammen med alle og alle får like mange kamper. NB! Vær flinke til å melde forfall i tide slik at noen fra gruppen som står over kan ta plassen til den som melder forfall.

HVIT: Moa, Oda, Tuva, Andrea og Kamilla

RØD: Lotta HS, Lotta M, Ada, Amalie og Alma