Uke 36

Det er utrolig kjekt å se at jentene fortsetter å ta steg. I tillegg er det veldig hyggelig at det er to nye jenter som prøver seg for tiden (Mathilde og Emma Sofie). I uke 36 prøver vi oss på to treninger i tillegg til kamp. På grunn av diverse aktiviteter på trenerteamet på kampdagen har vi fått hjelp av Øivind og Rolf til å lede kampen.

Uke 36

Mandag: 17.00- 18.30 trening på Merkur

Tirsdag: Kamp på Trosvikbanen mot Borgen Hvit. Oppmøte 1810 på Trosvikbanen. Gruppe Hvit og Rød møter til kamp.

Torsdag: 17.00- 18.30 trening på Veumbanen (gressbane bak Trollstua barnehage)

Rullering til seriekampene:

Vi deler opp jentene i tre grupper; HVIT, BLÅ og RØD. to grupper spiller kamp mens en gruppe står over. Det vil si; i første seriekamp spiller gruppe HVIT og BLÅ, mens RØD står over. I andre seriekamp spiller gruppe HVIT og RØD, mens BLÅ står over. I tredje seriekamp spiller gruppe RØD og BLÅ mens HVIT står over. Slik fortsetter rulleringen. Alle får spille sammen med alle og alle får like mange kamper. NB! Vær flinke til å melde forfall i tide slik at noen fra gruppen som står over kan ta plassen til den som melder forfall.

HVIT: Moa, Oda, Tuva, Andrea og Kamilla

RØD: Lotta HS, Lotta M, Ada, Amalie og Alma