Uke 25

Siste kamp før sommerferie. Denne uken blir det kun kamp på mandag mot Aremark i Aremark. Etter kampen er det SOMMERFERIE. Minner om å lese saken på nettsiden til TIF om fotballskole 5.- 7. august.

Uke 24

Ny god kamp av jentene, denne gang mot Skjeberg. Pasningsspillet satt såpass bra at selv motstandernes trener lot seg imponere. Denne uken blir det kamp på mandag (2.pinsedag) mot Begby i tillegg til trening på torsdag.

Uke 23

Regner med at jentene har samlet overskudd etter en "langhelg" med skolefri. Denne uken blir det trening mandag, kamp tirsdag og trening torsdag.

Uke 22

Takk for innsatsen til alle foreldre under FFC køpp. Og ikke minst til jentene som leverte mye bra spill og koste seg på grilling (takk til The Monsens) og disco. Denne uken er det trening mandag og kamp tirsdag. Torsdag tar vi fri da vi regner med at flere kanskje legger andre planer på denne fridagen.

Sandarcupen 2019

Under denne nyhetssaken vil vi komme med fortløpende informasjon om Sandarcupen så fort vi får ny informasjon. Cupen er fra 9- 11. august.

FFC Køpp

Denne helgen er det vår egen FFC Køpp som står for tur. Vi spiller begge dagene. På lørdag fra kl 1700 blir det grilling av pølser hos Nina og Øivind (Bramersvei 11) før jentene går på disco.

Uke 21

Jentene leverte en flott kamp mot Kvik. Mye bra spill og masse mål lover bra foran en hektisk uke. Denne uken er det trening mandag, kamp tirsdag og køpp lørdag og søndag.

Uke 20

I uke 19 spilte jentene nok en god kamp. De har vært flinke i omstillingen til 7`er fotball og større bane har gitt rom for bedre samspill. I uke 20 blir det trening mandag og kamp mot Kvik onsdag.

Uke 19

En flott serieåpning av jentene mot Aremark. I tillegg til seriekampen spilte jentene utrolig bra i Fredrikstencupen mot Kvik rød, Kvik hvit og Aremark. Denne uken skal vi til Halden (tirsdag) å måle krefter mot Kvik Halden. I tillegg blir det trening på mandag og torsdag.

Fredriksten Sparebank1 cup

Da er det klart for køpp i Halden vi spiller 3 kamper på lørdag. Motstandere blir Kvik Halden Rød og Hvit i tillegg til Aremark.

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: