Uke 47 og 48

Legger ut begge disse ukene da det bare er 3 treninger igjen før vi tar juleferie. I uke 47 blir det trening tirsdag og fredag, mens det i uke 48 blir trening på tirsdag.

Uke 46

Denne uken er det FORELDREMØTE. Jentene trener 1 time på Merkur og setter kursen mot klubbhuset på tirsdag for skift og kveldsmat. Fredag trener vi på Kvernhuset.

Uke 45

Klubben har satt opp nye treningstider. Vi har byttet ut mandag med tirsdag. I tillegg har vi fortsatt torsdag og fredag (Kvernhuset). Denne uken trener vi tirsdag og fredag. NB! Minner om foreldremøte tirsdag 12/ 11.

Uke 44

Denne uken blir det samme treninger som i uke 43. Vi trener ute på Merkur mandag og inne på Kvernhuset fredag.

Uke 43

Denne uken gjennomfører vi vår første trening i Kvernhushallen. I tillegg har vi trening på mandag.

Uke 42

Denne uken blir det, som i uke 41, trening på mandag. I tillegg blir det trening på torsdag hvis en av trenerne legger ut på facebook at de gjennomfører trening.

Uke 41

Denne uken blir det to treninger på Merkur. Husk at det både kan bli kaldt og vått i oktober så husk å ta på dere godt med klær

Uke 40 Høstferie

Seriespillet er over for denne sesongen og jentene leverte en fantastisk sesong. Det har vært morsomt å se utviklingen til jentene og spesielt de to siste kampene har vært veldig bra.

Til informasjon

Vi har meldt jentene på en Sparebank 1 jentecup (innendørsturnering) 11. og 12. januar 2020. Turneringen spilles i Mossehallen. Bildet er hentet fra cupen. Kampene spilles på 3 slike baner. Hold av datoen hvis det er mulig.

Uke 39

Da er det klart for siste seriekamp for sesongen 2019. Vi møter Begby IL. Merk at kampen spilles på Merkur KG.

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: