Til informasjon

Vi har meldt jentene på en Sparebank 1 jentecup (innendørsturnering) 11. og 12. januar 2020. Turneringen spilles i Mossehallen. Bildet er hentet fra cupen. Kampene spilles på 3 slike baner. Hold av datoen hvis det er mulig.

Uke 39

Da er det klart for siste seriekamp for sesongen 2019. Vi møter Begby IL. Merk at kampen spilles på Merkur KG.

Uke 38

Denne uken er det kamp mot Skjeberg. I tillegg blir det trening mandag og muligens torsdag.

Uke 37

Takk til Øivind og Rolf for strålende innsats og coaching i verdensklasse mot Borgen IL. Går rykter om årsbeste. Det er godt å vite at vi i trenerteamet kan trå til side når som helst...

Uke 36

Det er utrolig kjekt å se at jentene fortsetter å ta steg. I tillegg er det veldig hyggelig at det er to nye jenter som prøver seg for tiden (Mathilde og Emma Sofie). I uke 36 prøver vi oss på to treninger i tillegg til kamp. På grunn av diverse aktiviteter på trenerteamet på kampdagen har vi fått hjelp av Øivind og Rolf til å lede kampen.

Uke 35

Denne uken blir det trening mandag og torsdag. I tillegg er det kamp mot Kvik Halden på Strupe for to av gruppene på onsdag.

Uke 34

Denne uken starter høstsesongen! Tirsdag er det kamp mot Kvik H på Trosvikbanen. Vi tar en myk start i uke 34 med treningsfri mandag, deretter er det kamp tirsdag og trening torsdag. Merk at treningen på torsdag er på Veumbanen da det er vedlikeholdsarbeid på Merkurbanen.

Uke 33

Takk for en fantastisk innsats under Sandarcup! Dere er en herlig gjeng å ha med på cup. Etter en innholdsrik helg med fotball, konsert og masse sosialt samvær så lar vi mandag være en hjemme-hos-familien dag. Torsdag derimot er det tid for fotballtrening på Merkur igjen,

"Treningstoppen" til sommerferien

Fra nyttår og frem til sommerferien har jentene gjennomført 29 felles treningsøkter. Det har variert noe i forhold til hvilke jenter som har flest økter, men til sommerferien er det en som ligger alene på toppen...

SOMMERFERIE

Jentene avsluttet første halvdel av sesongen med en flott kamp borte mot Aremark. Nå er det sommerferie, men husk å ta frem fotballen en gang eller flere i ferien.

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift