Lør 9/11 kl. 09:00: Begge Merkurbaner er stengt

Uavhengig av om noen dag for dag, time for time rekker å legge ut info her på TIF-web'n og Facebook gjelder også i år generelt: Merkurbanene må ikke brukes hvis det snør eller ligger snø. Dette er svært viktig..

..for å hindre at snøen tråkkes ned og fryser fast. Når det skjer tar det lang tid før banene igjen kan benyttes.

Husk også at etter alle treninger skal alle målene flyttes ut av banen. Eneste unntak er hvis det fra gang til gang gjøres avtale med neste TIF-lag som trener om at de overtar ansvaret for målene.
Det er viktig å rydde vekk målene hver kveld hele året slik at banene kan vedlikeholdes - og ikke minst om vinteren slik at banen også skal kunne måkes ved eller etter snøfall. Dette blir ikke gjort hvis det står mål ute på kunstgresset.

Husk også alltid å slukke flomlys hvis det ikke står nytt TIF-lag klar til benytte banen. Klubben har store strøm-kostnader som til dels skyldes lys på merkur etter/uten TIF aktivitet.

NB! Vi må være forberedt på å avgi halve Merkur 1 når det er snø og Stadion er stengt NB.