Fotballskole 2019

Årets fotballskole ble en suksess med 47 påmeldte og topp innsats i både sol og regn. Barneidrettsgruppa sender en stor takk til Pål Espen, Morten og Joachim som stilte som trenere, ungdommene Mikkel, Lars Andre, Victoria, Caroline og Anders -og ikke minst til Ellen som sørget for at de håpefulle fikk lunsj hver dag.

Oppstart gutter og jenter født 2013- onsdag 28. august

Gutter og jenter født i 2013 fra Trosvik, Trara og Cicignon skolekrets starter opp sin trening på Merkur:

TIF fotballskole 5. - 7. august

Påmelding til årets fotballskole 5. til 7. august er i gang. Fotballskolen er for jenter og gutter 07, 08 og 09, her blir det både fotballøvelser og spill, og alt er gratis! Vi har 60 plasser og det er førstemann til mølla.

Sommerjobb 5.-7. august

Spiller du fotball i Trosvik, er minimum av 04-årgang og ønsker en sommerjobb fra 5. til 7. august?

Vi ønsker premier til Fredrikstad FotballCup

Premier kan være drikkeflasker, ryggsekker, gymposer, buffer, reflekser etc- her er det bare å være kreativ. Har du noen kontakter? Bruk de! Hvert lag bør skaffe til veie noen premier- de kan leveres til klubbhuset på Trosvik og merkes FFC LYKKEHJUL Ved spørsmål ta kontakt med Kristin, epost krkarlsrmail.com eller tlf 99595330

Lyse tider på TIF klubbhuset

Flotte folk i husstyret har gjort en kjempejobb -igjen! Furuhimlingen i storsalen var etter mange år blitt mørke brun. Nå er'n lys og fin etter at pensler og lys beis ble tatt i bruk.

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: