Oppstart gutter og jenter født 2013- onsdag 28. august

Gutter og jenter født i 2013 fra Trosvik, Trara og Cicignon skolekrets starter opp sin trening på Merkur:

TIF fotballskole 5. - 7. august

Påmelding til årets fotballskole 5. til 7. august er i gang. Fotballskolen er for jenter og gutter 07, 08 og 09, her blir det både fotballøvelser og spill, og alt er gratis! Vi har 60 plasser og det er førstemann til mølla.

Sommerjobb 5.-7. august

Spiller du fotball i Trosvik, er minimum av 04-årgang og ønsker en sommerjobb fra 5. til 7. august?

Vi ønsker premier til Fredrikstad FotballCup

Premier kan være drikkeflasker, ryggsekker, gymposer, buffer, reflekser etc- her er det bare å være kreativ. Har du noen kontakter? Bruk de! Hvert lag bør skaffe til veie noen premier- de kan leveres til klubbhuset på Trosvik og merkes FFC LYKKEHJUL Ved spørsmål ta kontakt med Kristin, epost krkarlsrmail.com eller tlf 99595330

Lyse tider på TIF klubbhuset

Flotte folk i husstyret har gjort en kjempejobb -igjen! Furuhimlingen i storsalen var etter mange år blitt mørke brun. Nå er'n lys og fin etter at pensler og lys beis ble tatt i bruk.

Handleuke hos Torshov Sport i uke 14

Vår utstyrsleverandør Torshov Sport inviterer til handleuke med mange gode tilbud og rabatter. Trykk "les mer" og se illustrasjonsbildet for mer info.

Heidi E. Thorbjørnsen tildelt lederstipend på NFF Østfolds kretsting

På kretstinget 16.mars ble Heidi E. Thorbjørnsen tildelt NFF Østfold honorært lederstipend for å ha utmerket seg med lang og tro tjeneste i Trosvik IF med i lederroller og andre frivillig verv.

Man 11/3 kl. 11:00: Begge baner er åpne

NB! Vi må være forberedt på å avgi halve Merkur 1 når det er snø og stadion er stengt. Banene må ikke benyttes hvis det er snø for å forhindre at snøen tråkkes ned og fryser fast. Husk også at etter alle treninger skal målene flyttes ut av banen, evt. gjør avtale med neste lag som trener. Dette er viktig for at det skal kunne måkes ved snøfall. Husk også å slukke flomlys hvis dere er de siste som benytter banen.

Årsmøte - saksliste og papirer

Trosvik Idrettsforening avholder årsmøte på klubbhuset mandag 25.februar 2019 kl 19.

Kjøp Idyll-festivalpass her! 200,- i rabatt med utvidet frist til 10. februar

Idyllfestivalen tilbyr rabatterte festivalpass til Trosvik IFs medlemmer og supportere, i tillegg får klubben 50,- pr. solgte festivalpass. For å komme til rabattlinken, se nederst i webartikkelen.

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: