Rekruttdommerkurs for jenter 7-8. desember

Kurset arrangeres 7-8. desember kl. 10.00 - 18.00 på Sarpsborg stadion. Det blir 16 timer teori, hvor du får en innføring i spillereglene gjennom forelesning og diskusjoner. Aldersgrense 14 år.

Rekruttdommerkurs 7-8. desember

Rekefest 2019

Alle Tiffarna-ambassadører ønskes hjertelig velkommen til Trosvik IFs tradisjonelle rekefest på klubbhuset fredag 15. november

Merkur 1 åpner igjen onsdag 11. september ...

... etter reparasjonsarbeider. Vi går da tilbake til ordinære treningstider og treningssteder.

OBS! Trening for 2013-kullet utgår 4/9 gr. værforholdene!

Velkommen til ny trening og foreldremøte på Merkur neste onsdag.

Vi trenger flere jentedommere i fotballen!

NFF Østfold, ved Rikke Helene Melby og Karoline Ekeli Valen, inviterer alle jenter i Østfold som vil vite mer om fotballdømming til en samling som holdes på Sarpsborg stadion 8. september kl. 11:30. Påmeldingsfrist (utvidet) er 6. september. september kl. 11.30.

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: