Minneord Freddy Johansen

Trosvik IF æresmedlem Freddy Johansen gikk bort 18.november. Freddy hadde mer enn 50 år med tunge verv i TIF, og var aktiv i Husstyret helt til det siste. Freddy Johansen ble bisatt 28.november fra Leie kapell i en verdig og fin seremoni med familie, venner og bekjente - mange fra klubben vår. Fra Trosvik IF ble det holdt en minnetale....

Info fra Fr.stad kommune vedr. vinterdrift av kunstgressbaner

Vinteren er rett rundt hjørnet, og vi har allerede hatt vårt første snøfall. Her kommer en kjapp påminnelse om våre felles rutiner for vinterdriftsrutiner av kunstgressbaner.

Black Week på Torshov Sport

Fra lørdag 23.11 til lørdag 30.11 er det Black Week hos Torshov Sport Fredrikstad. Masse gode tilbud hele uken.

Lør 9/11 kl. 09:00: Begge Merkurbaner er stengt

Uavhengig av om noen dag for dag, time for time rekker å legge ut info her på TIF-web'n og Facebook gjelder også i år generelt: Merkurbanene må ikke brukes hvis det snør eller ligger snø. Dette er svært viktig..

Rekruttdommerkurs for jenter 7-8. desember

Kurset arrangeres 7-8. desember kl. 10.00 - 18.00 på Sarpsborg stadion. Det blir 16 timer teori, hvor du får en innføring i spillereglene gjennom forelesning og diskusjoner. Aldersgrense 14 år.

Rekruttdommerkurs 7-8. desember

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: