Lør 9/11 kl. 09:00: Begge Merkurbaner er stengt

Uavhengig av om noen dag for dag, time for time rekker å legge ut info her på TIF-web'n og Facebook gjelder også i år generelt: Merkurbanene må ikke brukes hvis det snør eller ligger snø. Dette er svært viktig..

Rekruttdommerkurs for jenter 7-8. desember

Kurset arrangeres 7-8. desember kl. 10.00 - 18.00 på Sarpsborg stadion. Det blir 16 timer teori, hvor du får en innføring i spillereglene gjennom forelesning og diskusjoner. Aldersgrense 14 år.

Rekruttdommerkurs 7-8. desember

Rekefest 2019

Alle Tiffarna-ambassadører ønskes hjertelig velkommen til Trosvik IFs tradisjonelle rekefest på klubbhuset fredag 15. november

Merkur 1 åpner igjen onsdag 11. september ...

... etter reparasjonsarbeider. Vi går da tilbake til ordinære treningstider og treningssteder.

OBS! Trening for 2013-kullet utgår 4/9 gr. værforholdene!

Velkommen til ny trening og foreldremøte på Merkur neste onsdag.

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: