Rekefest 2019

Alle Tiffarna-ambassadører ønskes hjertelig velkommen til Trosvik IFs tradisjonelle rekefest på klubbhuset fredag 15. november

Merkur 1 åpner igjen onsdag 11. september ...

... etter reparasjonsarbeider. Vi går da tilbake til ordinære treningstider og treningssteder.

OBS! Trening for 2013-kullet utgår 4/9 gr. værforholdene!

Velkommen til ny trening og foreldremøte på Merkur neste onsdag.

Vi trenger flere jentedommere i fotballen!

NFF Østfold, ved Rikke Helene Melby og Karoline Ekeli Valen, inviterer alle jenter i Østfold som vil vite mer om fotballdømming til en samling som holdes på Sarpsborg stadion 8. september kl. 11:30. Påmeldingsfrist (utvidet) er 6. september. september kl. 11.30.

Fotballskole 2019

Årets fotballskole ble en suksess med 47 påmeldte og topp innsats i både sol og regn. Barneidrettsgruppa sender en stor takk til Pål Espen, Morten og Joachim som stilte som trenere, ungdommene Mikkel, Lars Andre, Victoria, Caroline og Anders -og ikke minst til Ellen som sørget for at de håpefulle fikk lunsj hver dag.

TIF fotballskole 5. - 7. august

Påmelding til årets fotballskole 5. til 7. august er i gang. Fotballskolen er for jenter og gutter 07, 08 og 09, her blir det både fotballøvelser og spill, og alt er gratis! Vi har 60 plasser og det er førstemann til mølla.

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: