Trosvik IF

Samarbeidspartnere/Sponsorer

Samarbeidspartnere/Sponsorer

Støtt våre sponsorer, de støtter oss!

Klubbens medlemmer får 20% i butikken på Selectvarer (30% på klubbdress) og 10% på øvrig varesortiment. På sko gjelder andre rabatter, medlemmene må spørre i butikken. Ved innkjøp til hele lag gjelder andre rabatter.

 

Fast lavpris på pizza fra Pizzabakeren til arrangementer og møter, pris kr. 149,- på valgfri pizza fra menyen. Vi er forpliktet til ikke å handle pizza fra konkurrenter i Trosvik IFs regi.

Steinspruten Bilglass
Hvis du foretar skifte av frontrute hos Steinspruten Bilglass vil kr. 1000,- tilfalle Trosvik IF. Er uhellet ute, kontakt post@trosvikif.no for å få sponsorkort som bevis på at du er medlem eller supporter av Trosvik IF.

Vi har et samarbeid med vår lokale bensinstasjon som gir klubben 1 øre pr. liter drivstoff fylt fra pumpe nr. 8 (merket med TIF-logo). Klubben får også 10,- kr. pr. bilvask hvis kunden gir beskjed i kassa. Vi oppfordrer alle til å benytte Shell 7-Eleven på Christianslund!

Mobile

Alle medlemmer/ familien til medlemmer kan benytte seg av gode tilbud på våre produkter og tjenester. Det gjelder både biler og andre deler og verksted- tjenester. Medlemmer kan oppgi følgende ved bestilling: «Trosvik- medlem», så får vi booket alt inn på riktig sted og med riktige priser/ tilbud/ kampanjer. Følg oss gjerne på Facebook og Instagram.

Trosvik IF

Adresse: Mølleveien 9, 1613 FREDRIKSTAD

Telefon: 69 59 19 60

Epost: klubbpost@trosvikif.no

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift