Trosvik IF

Utleie TIF klubbhus

Utleie TIF klubbhus
UTLEIE AV TROSVIK IF KLUBBHUS
 
Trosvik IF har et stort og moderne klubbhus egnet for mange typer av arrangementer.
 

UTLEIE AV KLUBBHUS

Utleie for klubbens medlemmer eller lokale lag/ foreninger. Trosvik Ifs klubbhus kan leies av klubbens medlemmer for arrangementer av type konfirmasjoner eller lagsmøter o.l. Lokale lag eller foreninger kan leie for å avholde møter.

NB! Det er ikke utleie av klubbhuset i perioden mellom 1. mai og 1. oktober, med unntak for konfirmasjoner (klubbmedlemmer) eller arrangementer i klubbens regi. Utleie skal imidlertid ikke kollidere med kamparrangement på Trosvikbanen. Garderobene kan være i bruk til ca kl 1900. Kontaktperson for utleie er Åge Johansen, mobil nr 928 60 371, klubbpost@trosvikif.no.

Litt om lokalene Det er plass til ca 55 personer i den store salen, med utstyr for 45. Det er montert prosjektor i taket og lerret på vegg. Projektor er tilkoblet Altibox med TV og bredbånd.

Dag Priser for utleie Foreninger/Lag
man - tors kr 1000 kr  500
fre kr 1500 kr 2000
lør kr 2000 kr 2500
søn kr 1500 kr 2000

Det skal også betales ett depositum på kr 500 ved utlevering av nøkkel. Dersom det er ønskelig med nøkkel dagen før for å dekke koster dette kr 500. NB! Medlemmer av styret og æresmedlemmer har rett til en gratis leie pr. år.

Leietider Leietaker må være ute av lokalene seinest kl. 0130. Dette pga alarm. Blir alarm utløst må leietaker dekke kostandene ved utrykning

Lokalene må være ryddet innen kl. 1100 dagen etter.

Forpliktelser: Leietaker forplikter seg til å rydde lokalene, feie over golv, vaske av kjøkkenbenker og bordene i sal. Benyttet kjøkkenutstyr vaskes og settes på plass på anviste plasser (Beholdningsliste i alle skap). Oppvaskmaskin tømmes iht instruksjon på kjøkkenet, søppel bæres ut og kastes i søppeldunk – tomflasker tas med. Lokalene skal være ryddet slik at border og stoler er satt på plass slik de stod da man overtok lokalet.

Er ikke lokalene tilfredsstillende rengjort, kan innbetalt depositum beholdes av klubben. Gulvene blir vasket av utleier.

Leietaker plikter å sette seg inn i brannforskriftene til klubbhuset. Han må til enhver tid ha tilgang til telefon slik at nødvendige instanser kan varsles om nødvendig. I tiden før brannmannskaper ankommer stedet er leietaker selv ansvarlig for å evakuere bygget.

Det er ikke lov å sette opp fakkelbokser etc i nærheten av brennbart materiale. Stearinlys skal brukes forsvarlig og man må påse at alle er slukket før man forlater bygningen. Alle dører skal være forsvarlig låst , alle vinduer skal være lukket og alt lys skal være slukket når man forlater bygget.

Trosvik IF

Adresse: Mølleveien 9, 1613 FREDRIKSTAD

Telefon: 69 59 19 60

Epost: klubbpost@trosvikif.no

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift